Får akkurat det jeg trenger for å behandle kreft

Kreft er en skremmende diagnose som de fleste menn og kvinner frykter av en god grunn. Selv etter år med kreftforskning er det lite håp om å overleve etter at du har mottatt denne typen dårlige nyheter. Selvfølgelig trenger ikke kreft å være en dødsdom, men dessverre, i disse dager, mesteparten av tiden.

Tilpasning til avansert kreft

Når noen først får diagnosen kreft, kan det hende at de må ha noen få medisinske avtaler for å avgjøre hvilken type kreft det er og hvor langt kroppen har reist. Selvfølgelig kommer en diagnose vanligvis med en prognose og en foreslått behandlingsplan som legen din vil bestemme. Dette kan være en ganske skremmende og knivstikkende prosess, og i de fleste tilfeller kan det være behov for en biopsi for å oppnå nøyaktig hva som skjer i kroppen.

Det er viktig å innse at enhver plan som legen din foreslår, da må gå gjennom helseforsikringen din, og i noen tilfeller kan helseforsikringen ikke tillate at du følger legens anbefalinger eller foreslår at du betaler ut lommen for anbefalt feil behandling. Når det gjelder behandlingsmuligheter, er det alltid bedre om legen og helseforsikringsselskapet er enige.

Onkologi pasientveiledning

Når du har startet behandlingen, vil du mest sannsynlig få et bestemt antall behandlinger og vil bli fulgt opp med en revurdering. På tidspunktet for ny evaluering vil legen din sannsynligvis måtte gjenta noen av de første testene for å sikre at behandlingen fungerer og utvikler seg, ellers må du kanskje endre eller stoppe behandlingsforløpet hvis alt går galt eller hvis det utvikler seg. kreft.

Hvis du har en uhelbredelig eller ubrukelig type kreft, kan du ende opp med bare ett av to alternativer, bli innlagt på sykehus eller bli behandlet hjemme. De med små barn velger vanligvis å få omsorg på sykehus for å hjelpe barn som ikke blir traumatisert, mens de med en sterk familiebase har en tendens til å ønske å dø hjemme, og sykehusomsorg lar dem vanligvis dø med verdighet i et gunstig miljø. komfortabel.

Les også Cancerul face și nu face