Jeg kan ikke se bort fra symptomene på kreft

Forutsetningen knyttet til kreft er at for å vite om de har kreft, må de ha en diagnose fra en lege for å være gyldige. Det er nå kjent at kvinner kan oppdage kreft med noen av de klareste tegnene så tydelige at de kan være våken. Disse tegnene skal på ingen måte overbevise en kvinne om at de har kreft, men heller en rød flaggindikator for en kvinne om at det kan være kreft som lurer i fremtiden, og bør kontrolleres så snart som mulig.

En guide for pasienter med avansert kreft

Forutsetningen knyttet til kreft er at for å vite om de har kreft, må de ha en diagnose fra en lege for å være gyldige. Det er nå kjent at kvinner kan oppdage kreft med noen av de klareste tegnene så tydelige at de kan være våken. Disse tegnene skal på ingen måte overbevise en kvinne om at de har kreft, men heller en rød flaggindikator for en kvinne om at det kan lure kreft i fremtiden og bør kontrolleres så snart som mulig.

Åndedrettsproblemer som tungpustethet, brystsmerter, kronisk hoste, kortpustethet, inkludert svelging og heshet, er alle røde flagg og tegn forbundet med kreft hos kvinner. Hvis du eller en kvinne du kjenner opplever noen av disse tegnene og symptomene og ikke synes å ønske å forsvinne eller komme tilbake for ofte, kan dette være en betydelig advarsel om at noe verre skjer.

Hyppige feber og infeksjoner er tegn på at kroppen din har å gjøre med noe betydelig, og dette vil være et problem ikke bare en gang, men problemer som stadig dukker opp igjen og igjen. De fleste feber og infeksjoner som er ubetydelige er mer sannsynlig å løse seg selv og vil ikke gjenta seg. Å ha uløste problemer kan være et tegn på at noe mer viktig skjer.

Lymfeknuter, under armene og rundt områdene av brystvev, der hevelse forårsaket av kreft er vanlig, er et tegn på en historie om noe mer alvorlig som kan forme horisonten for kvinner. Disse områdene er områder assosiert med kreft hos kvinner. Andre områder som armer, håndledd, ankler kan være advarselstegn på at kreften begynner å dukke opp. Hevelse i ansiktet kan ofte forveksles med bihuleproblemer. Et annet område eller område å bekymre seg for er magen. Dette området kan veldig godt indikere et mer alvorlig problem. Offeret opplever vanligvis en følelse av fylde gjennom hele livet, som kan være ledsaget av eller uten smerte. Mest hevelse i kroppen som ikke forekommer uten tilsynelatende grunn, bør ikke tas lett, og bukområdet kan være,

Livmorhalskreft

Smerter, blødninger og spikervekst og hudforandringer kan assosieres med en eller flere av de forskjellige kreftformene. De fleste mennesker vil møte frykt på et eller annet tidspunkt i livet, og for å bedømme alvorlighetsgraden av enhver endring som gjelder deg, bør du søke råd fra legen din og få deres profesjonelle mening.

Når det gjelder kreft, mens alle disse symptomene indikerer betydelige endringer i kroppen, og mulige tegn på kreft ikke er garantert, da det kan være tegn på andre helseproblemer. Det som er viktig er at både menn og kvinner lytter til kroppen sin og ser etter endringer som kan være en indikator på at noe verre skjer bak kulissene. Selv om mange endringer kan være normale med alderen, er det best å ta alle viktige endringer til legen din for evaluering, siden du bare kan gi dem den informasjonen de trenger for å diagnostisere helseproblemer tidlig, slik at du får en bedre totalprognose.

Les også Tips for å vite om kreft forårsaker symptomer