Tips for å vite fakta om kreft

Fakta om brystkreft

Brystkreft er en ondartet celle som dannes i brystvevet.

Brystkreft symptomer

En rekke forhold, bortsett fra brystkreft, kan forårsake endring eller endring i størrelsen på brystene.

Noen av risikofaktorene forbundet med brystkreft

Den eksakte årsaken til brystkreft er uklar, men vi vet at den er en viktig faktor. Blant de viktigste faktorene er aldring og familiehistorie av brystkreft.

Fakta om brystkreft

Brystkreft er en ondartet celle som dannes i brystvevet. Denne sykdommen finnes spesielt hos kvinner og er mye mer aggressiv i tidlig alder, noen ganger funnet hos menn. Denne sykdommen vil være annerledes i en viss alder, som vanligvis betraktes som en heterogen sykdom.

Brystkreft symptomer

En rekke forhold, bortsett fra brystkreft, kan forårsake endring eller endring i størrelsen på brystene. Cyster, fibrocytiske endringer, fibroadenom, infeksjon eller lesjoner kan være årsaker som kan endre ikke-brystkreft, men endringer i brystvev forekommer oftere under graviditet og menstruasjonssyklus. Symptomene er:

  • Rødhet eller fregner på huden over brystene, for eksempel appelsinskall
  • Blod kommer ut av brystvorten og er ofte forbundet med en klump i brystet
  • · Endring av størrelse eller kontur
  • Det er et nivå eller fordypning i brystets hud
  • Det er en tilbaketrekning eller fordypning i brystvorten

Generelt forårsaker tidlig brystkreft ikke smerter og er ofte en del av brystkreft, men det er ikke et tegn på brystkreft, men de vanligste tegnene, både menn og kvinner, er vanligvis tykkere bryster. Eller knuter.

Noen av risikofaktorene forbundet med brystkreft

Den eksakte årsaken til brystkreft er uklar, men vi vet at den er en viktig faktor. Blant de viktigste faktorene er aldring og familiehistorie av brystkreft. Generelt er det mer sannsynlig at kvinner over 50 år utvikler brystkreft enn yngre kvinner, og afroamerikanske kvinner har økt risiko for å utvikle brystkreft før overgangsalderen. Tidlig menstruasjon før 12 år, samt sen overgangsalder etter fylte 55, kan øke risikoen. Mange studier har vist at kvinner med høyt fettinnhold er mer sannsynlig å utvikle brystkreft. Og å drikke mer enn to ganger om dagen kan øke risikoen.

Forholdsregler

Menn og kvinner som ønsker å redusere risikoen for brystkreft, kan redusere den ved å redusere mengden fett i kostholdet. De kan også begrense mengden alkohol som forbrukes. Denne studien antyder at næringsrik resveratrol kan være en faktor i å forhindre brystkreft. Resveratrol, en naturlig antioksidant, Nature Articles, finnes i skinnet av røde eller lilla druer. Resveratrol kosttilskudd er et bedre alternativ.

Les også Får akkurat det jeg trenger for å behandle kreft